Gizlilik Politikası

Through the night film com için Gizlilik Politikası

www.throughthenightfilm.com adresinden erişilebilen throughthenightfilm.com’da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, throughthenightfilm.com tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve throughthenightfilm.com’da paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir.

Rıza

Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamızı onaylamış ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler

Vermeniz istenen kişisel bilgiler ve bu bilgileri vermenizin istenmesinin nedenleri, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıkça belirtilecektir.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesaj ve/veya eklerin içeriği ve vermeyi tercih edebileceğiniz diğer bilgiler gibi hakkınızda ek bilgiler alabiliriz.

Bir Hesap için kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız:

  • Web sitemizi sağlamak, işletmek ve bakımını yapmak
  • Web sitemizi iyileştirmek, kişiselleştirmek ve genişletmek
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlamak ve analiz etmek
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirmek
  • Müşteri hizmetleri, web sitesi ile ilgili güncellemeler ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve tanıtım amaçları da dahil olmak üzere, doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurmak
  • Size e-posta göndermek
  • Dolandırıcılığı bulun ve önleyin

Günlük Dosyaları

throughthenightfilm.com günlük dosyalarını kullanmak için standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçiler web sitelerini ziyaret ettiklerinde onları kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analitiklerinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, yönlendirme/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilecek herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bu bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri

Diğer tüm web siteleri gibi throughthenightfilm.com da ‘çerezler’ kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri saklamak için kullanılır. Bu bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilerine göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları

throughthenightfilm.com’un reklam ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, throughthenightfilm.com’da görünen ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

throughthenightfilm.com’un üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları

throughthenightfilm.com’un Gizlilik Politikası diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ederiz. Bu, onların uygulamalarını ve belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin talimatları içerebilir.

Bireysel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcıları ile çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri aşağıdaki haklara sahiptir:

Tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kişisel verilerin kategorilerini ve belirli parçalarını açıklamasını talep etme.

Bir işletmenin tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini talep etme.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin.

Bir talepte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları

Tüm veri koruma haklarınızdan tam olarak haberdar olduğunuzdan emin olmak isteriz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

Bir talepte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri

Önceliğimizin bir diğer parçası da internet kullanımı sırasında çocuklar için koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri, çocukların çevrimiçi faaliyetlerini gözlemlemeye, bunlara katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

throughthenightfilm.com 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek herhangi bir Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun web sitemizde bu tür bir bilgi sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve bu tür bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.

through the night film com - throughthenightfilm.com. We do not accept money and do not play games for money. Any use or copying of materials or a selection of site materials, design elements and decoration allowed only with the permission of the copyright holder and only by reference to the source: www.throughthenightfilm.com.